Η Μους Σοκολάτας με Αβοκάντο που ερωτεύτηκα

Η αλήθεια είναι ότι δεν λάτρεψα από την πρώτη στιγμή το αβοκάντο (όλο το Instagram γυρίζει και με αγριοκοιτάζει). Θέλεις που δεν βρήκα την γεύση του ενδιαφέρουσα από μόνη της, θέλεις που δεν ήξερα πως να το φάω, δεν το είχα γενικά σε μεγάλη εκτίμηση.

Ωστόσο το άτιμο, βρισκόταν παντού, σε κάθε post με υγιεινό φαγητό, σε κάθε blog διαιτολόγου, σε κάθε φωτογραφία με λαχταριστό φαγητό. Οπότε αποφάσισα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.

Και με κέρδισε…με αυτήν εδώ την μους σοκολάτας.

Έτοιμη μέσα σε 5 λεπτά, ελαφριά και νόστιμη. Plus είναι και vegan.

Δεν θα πω τίποτε άλλο, μονάχα τα υλικά

Μουσ-σοκολάτα-με-αβοκάντο-vegan

Θα χρειαστείς:

  • 2 ώριμα αβοκάντο
  • 1/2 φλιτζάνι γάλα φυτικό (αμυγδάλου, σόγιας, καρύδας κτλ)
  • 1/3 φλιτζανιού σιρόπι σφενδάμου (ή μέλι)
  • 4 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι ή λεμόνι

Χρόνος προετοιμασίας: 5’

Πως να την φτιάξεις:

  • Απλά αλέθεις όλα τα υλικά στο μπλέντερ
  • Αποθηκεύεις στο ψυγείο και σερβίρεις με φρούτα ή τριμμένο καρύδι

 

Ακολούθησε με στο Instagram για περισσότερες συνταγές και ιδέες

 

Καλή Απόλαυση!

2 Comments Add yours

  1. konstantia says:

    Υπέροχη και πολύ υγιεινή η μους σοκολάτας! Μια άλλη εκδοχή είναι με αβοκάντο, μπανάνα, μέλι, κακάο και ξηρούς καρπούς. Λίγο νερό για να χτυπηθεί εύκολα. Επίσης αν τα υλικά είναι πολύ κρύα, φέρνει και σε παγωτό!

    Liked by 1 person

    1. Geonutrition says:

      Ακούγεται υπέροχο!!! Θα το δοκιμάσω 😉

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s