Έχω μια λατρεία στα μήλα και στην κανέλα.
Όταν αυτά τα δυο συνδυαστούν σε ένα πιάτο, με έχει κερδίσει, τόσο απλά! (όπως και αυτή η μους με αβοκάντο)
Σας παρουσιάζω λοιπόν τα ψητά μήλα με γέμιση από ζάχαρη και κανέλα που θα λατρέψετε
Ένα γλυκό για τις απογευματινές λιγούρες του Φθινοπώρου. Θα ικανοποιήσει την λαχτάρα σου για γλυκό, χωρίς να ξεφύγεις στις θερμίδες.
Θα χρειαστείς:
- 2 μήλα
- 2 κουταλιές της σούπας βρώμη
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα,έριξα της σούπας, ήταν αναπόφευκτο 😛
- 3 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
Χρόνος εκτέλεσης: 30’
Με την εγγραφή σου εδώ, λαχταριστές συνταγές θα αρχίσουν να προσγειώνονται στο inbox σου
Πως θα τα φτιάξεις:
- Πλένεις και κόβεις όλα τα μήλα στην μέση και αφαιρείς το κουκούτσι τους
- Στην συνέχεια τα χαράζεις κατά μήκος, χωρίς όμως να κόψεις μέχρι κάτω (θέλεις να δημιουργηθούν μικρές θηκούλες)
- Τα απλώνεις σε ένα ταψί με λαδόκολλα, αλείφεις με το πινέλο λίγο βούτυρο και τα βάζεις στον φούρνο για 20’
- Σε ένα μικρό μπολ συνδυάζεις όλα τα υλικά, ζάχαρη, βούτυρο, κανέλα, βρώμη
- Όταν βγάλεις τα μήλα γέμισε κάθε θηκούλα με το μείγμα
- Ξαναβάζεις στο φούρνο για 10’
Τα γλυκά και αχνιστά μηλαράκια είναι έτοιμα για να τα απολαύσεις!