Παρφέ γιαουρτιού με σύκο και μέλι

Αυτή η απλή συνταγή για υγιεινό παρφέ είναι έτοιμη σε λίγα λεπτά.

Ιδανική για πρωινό, απογευματινό αλλά και ελαφρύ βραδινό.

Γεμάτο φυτικές ίνες από το σύκο, πρωτεΐνη από το γιαούρτι, καλά λιπαρά από τους ξηρούς καρπούς και με λίγες θερμίδες, αυτό το γεύμα είναι η καλύτερη σου επιλογή.

παρφε-γιαουρτι-geonutrition

Υλικά για 1 βαζάκι:

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι της επιλογής σου
  • 2 φρέσκα σύκα
  • 5 ολόκληρα καρύδια (ή mix ξηρών καρπών και σπόρων)
  • 2 κουταλιές του γλυκού μέλι

Πώς θα το φτιάξεις:

  1. Κόβουμε τα σύκα σε ροδέλες
  2. Σε ένα βαζάκι (ή μπολάκι) προσθέτεις το γιαούρτι. Αν θέλεις το οπτικό αποτέλεσμα δοκίμασε να βάλεις περιμετρικά στο βαζάκι μερικές φέτες σύκου.
  3. Προσθέτεις το κομμένο σύκο και τους ξηρούς καρπούς
  4. Περιχύνεις με το μέλι και έτοιμο!

Μπορεί να διατηρηθεί και στο ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ για να το απολαύσεις έτοιμο στο πρωινό σου

Καλή Απόλαυση!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s