Παρφέ γιαουρτιού με σύκο και μέλι

Jump to Recipe

 

Αυτή η απλή συνταγή για υγιεινό παρφέ είναι έτοιμη σε λίγα λεπτά.
Ιδανική για πρωινό, απογευματινό αλλά και ελαφρύ βραδινό.

Γεμάτο φυτικές ίνες από το σύκο, πρωτεΐνη από το γιαούρτι, καλά λιπαρά από τους ξηρούς καρπούς και με λίγες θερμίδες, αυτό το γεύμα είναι η καλύτερη σου επιλογή.

 

 

Υλικά:

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι της επιλογής σου
  • 2 φρέσκα σύκα
  • 5 ολόκληρα καρύδια (ή mix ξηρών καρπών και σπόρων)
  • 2 κουταλιές του γλυκού μέλι

 

 

Μπάρες γιαουρτιού
Check out this recipe
mpares-giaourtiou-geonutrition

 

 

Μέθοδος παρασκευής:

  • Κόβουμε τα σύκα σε ροδέλες
  • Σε ένα βαζάκι (ή μπολάκι) προσθέτεις το γιαούρτι. Αν θέλεις το οπτικό αποτέλεσμα δοκίμασε να βάλεις περιμετρικά στο βαζάκι μερικές φέτες σύκου.
  • Προσθέτεις το κομμένο σύκο και τους ξηρούς καρπούς
  • Περιχύνεις με το μέλι και έτοιμο!

 

 

 

Παρφέ γιαουρτιού

Prep Time 5 mins
Course Dessert
Servings 1

Ingredients
  

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι της επιλογής σου
  • 2 φρέσκα σύκα
  • 5 ολόκληρα καρύδια (ή mix ξηρών καρπών και σπόρων)
  • 2 κουτ. γλυκού μέλι

Instructions
 

  • Κόβουμε τα σύκα σε ροδέλες.
  • Σε ένα βαζάκι (ή μπολάκι) προσθέτεις το γιαούρτι.
  • Αν θέλεις το οπτικό αποτέλεσμα δοκίμασε να βάλεις περιμετρικά στο βαζάκι μερικές φέτες σύκου.
  • Προσθέτεις το κομμένο σύκο και τους ξηρούς καρπούς. Περιχύνεις με το μέλι και έτοιμο!
Keyword γιαούρτι

 

Μπορεί να διατηρηθεί και στο ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ για να το απολαύσεις έτοιμο στο πρωινό σου

 

 

Sharing is caring

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recipe Rating