Γιάννης Σ.

Επικοινώνησα με την Γεωργία σε μια περίοδο που δεν μπορούσα να ελέγξω το βάρος μου και έχοντας προβλήματα γαστρικής παλινδρόμησης. Κατάφερε να με βοηθήσει να ρυθμίσω το βάρος μου χωρίς κανένα κόπο και χωρίς να στερηθώ τίποτα. Η υποστήριξή της όμως αλλά και ο τρόπος που επικοινωνεί το διατροφικό κομμάτι είναι το μεγαλύτερο κέρδος γιατί σε κάνουν να αλλάζεις συνήθειες και όχι να κάνεις μια ακόμη διατροφή!

 


 

Ξένια Β.

Επισκέφθηκα την Κυρία Στυλιανοπούλου, μετά από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισα, έχοντας δυσανεξία στη γλουτένη. Ήταν η μόνη διατροφολόγος που με καθοδήγησε ,έτσι ώστε να μπορώ να τρώω σωστά και να μην επηρεάζεται η καθημερινότητα μου και η ψυχολογία μου. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

 


 

Κατερίνα Χ.

Η Γεωργία με βοήθησε πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα νέο τρόπο διατροφής! Είμαι vegan αρκετά χρόνια αλλά μου έμαθε ακόμα περισσότερα για τις τροφές και τον εαυτό μου! Δεν ένιωσα ποτέ ότι ήμουν σε δίαιτα, ήταν συνέχεια δίπλα μου και είδα άμεσα αποτελέσματα στο σώμα αλλά και την ψυχολογία μου! Σ’ ευχαριστώ πολύ Γεωργία!!!

 


 

Αναστασία Σ.

Είναι σημαντικό να έχεις σε αυτό που αναζητάς κάποιον, με αληθινή γνώση, έμπνευση.. καταρτισμένο σωστά πάνω στο αντικείμενο του.

 


 

Ιωάννα Κ.

Πόσο εύκολο μου φαίνεται πια το να χάνω κιλά!!!!

Έχω χάσει ήδη αρκετά και μου αρέσει πολύ η καινούργια μου ζωή.
Ωραία όλα αυτά, αλλά το καλύτερο είναι ότι δεν νιώθω πια την αίσθηση της πείνας!!!
Ευχαριστώ πολύ την Γεωργία, ταλαιπωριόμουν χρόνια!

 


 

Έφη Κ.

Λίγα λόγια για την Γεωργία Μου!!!
Αν και η επαφή μας έγινε κυρίως εξ αποστάσεως η Γεωργία κατάφερε γρήγορα να γίνει Μου!!

Το αίτημα μου δεν ήταν μόνο η απώλεια κιλών αλλά η αλλαγή τρόπου ζωής…..
Και το καταφέραμε μαζί!!!!!
Είναι ήρεμος και γλυκός άνθρωπος… Σου δείχνει με απλό τρόπο πως να διαχειριστείς την καθημερινότητά χωρίς άγχος κ ενοχές!!!

Και το πιο σημαντικό είναι πάντα εκεί!!!

Δίπλα σου οπότε την χρειαστείς!!! Να δώσει λύση!!!

Μπορώ να γράψω πάρα πολλά για την Γεωργία Μου!!

Είναι η μικρή νεραϊδούλα που με το μαγικό της ραβδάκι με οδήγησε βήμα βήμα στο δικό της μαγικό κόσμο!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ!!!!

 


 

Ελένη Κ.

Τη διαφορά στο πώς αντιλαμβάνεται την αλλαγή το σώμα σου τη νιώθεις μέσα στην πρώτη βδομάδα.

Κάθε ραντεβού φέρνει αυτό το κάτι μικρό, σαν επιβράβευση, πως αυτό που κάνεις τελικά σα να δουλεύει…

Ακόμα και όταν δεν έχεις πέσει σε κιλά ξέρεις ότι θέλει λίιιιιιγο ακόμα υπομονή και αυτό το μισό/ένα κιλάκι θα φύγει την επόμενη φορά. «Μείνε κάτω από την μπάρα!» (για όσους θυμούνται…)

Μετά από λίγες εβδομάδες που το σώμα έχει αρχίσει να συνηθίζει τη νέα διατροφή έρχεται η πρώτη συνειδητοποίηση…. Ξυπνάς ένα πρωί και νιώθεις ΟΜΟΡΦΑ στο σώμα σου. Μια ΑΡΜΟΝΙΑ, μια ΕΛΑΥΦΡΟΤΗΤΑ. Νιώθεις καλά!

και η μεγάλη έκπληξη(;) – τουλάχιστον για εμένα- ήταν ότι αυτή η περίεργη νέα αίσθηση ήρθε με την συνειδητοποίηση ότι δεν είμαι καν κοντά στον στόχο μου… και ότι μάλλον ο υπόλοιπος δρόμος για τον στόχο που έχω βάλει δεν είναι τόσο κακοτράχαλος τελικά….λες;

Και όλα αυτά, τα πάνω και τα κάτω και τα δώσε και τα πάρε και δύο βήματα μπροστά μισό πίσω – γιατί και αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι- γίνονται με τη Γεωργία να είναι μια άψογη ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ.

Γιατί κακά τα ψέματα… το τιμόνι μάλλον εμείς το έχουμε. Αλλά η Γεωργία κρατά τον χάρτη, η Γεωργία καθοδηγεί και η Γεωργία μας αφουγκράζεται για να προσαρμόσει το ταξίδι στα μέτρα μας.

Ευχαριστώ Γεωργία,

Καλή μας συνέχεια….

 


 

Μαρία Σ.

Με την βοήθεια της Γεωργίας κατάφερα να χάσω τα κιλά που εδώ και χρόνια με ταλαιπωρούσαν. Απλά τρώγοντας τα αγαπημένα μου φαγητά.

 


 

Δημήτρης Π.

Η δουλειά μου απαιτούσε πολλές ώρες εκτός σπιτιού και συχνά ταξίδια. Η Γεωργία με βοήθησε πολύ να διορθώσω την διατροφή μου και να προσέχω τι τρώω όπου κι αν βρίσκομαι. Μπορώ πλέον και μόνος μου να ελέγχω το βάρος μου. Δεν παύω να την συμβουλεύομαι για ότι προκύψει