1ξυλάκι κανέλας (το μυστικό συστατικό για γεύση κοκκινιστού!)
αλατοπίπερο, πάπρικα, κουρκουμά
Instructions
Καθαρίζω το κουνουπίδι και το κόβω σε μικρά μπουκετάκια.
Ζεσταίνω το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και ρίχνω το κουνουπίδι. Το γυρίζω με ξύλινη κουτάλα να σοταριστεί καλά.
Τα γυρνάω μερικές φορές, αλατοπιπερώνω και ρίχνω τα ντοματάκια και τα μπαχαρικά.
Προσθέτω ζεστό νερό να σκεπάσει το κουνουπίδι και μόλις το φαγητό πάρει βράση, χαμηλώνω τη φωτιά και το αφήνω να βράσει μέχρι να μαλακώσει το κουνουπίδι και να δέσει η σάλτσα του (αλλά να μη μαλακώσει τελείως το κουνουπίδι)