Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη για 5 λεπτά, προσθέτουμε το μέλι και το αυγό, τα μπαχαρικά και τέλος το κοσκινισμένο αλεύρι.
Πλάθουμε ομοιόμορφα μπισκότα στο μέγεθος ενός καρυδιού, τα οποία ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί,τα πιέζουμε ελαφρά και ψήνουμε στους 180ο C για 10’.
Όταν είναι έτοιμα τα αφήνουμε να κρυώσουν ενώ παράλληλα λιώνουμε λευκή κουβερτούρα σε μπεν μαρί για τον στολισμό.
Notes
Αν δεν έχεις αυτό το ειδικό σκεύος, που δε ξέρω καν πώς λέγεται, για να στολίζεις με την κουβερτούρα τα μπισκότα και τις τούρτες, μπορείς απλά να ρίξεις μέσα σε σακουλάκι μιας χρήσης την σοκολάτα και να κόψεις την κάτω γωνία από την σακούλα.Έτσι η σοκολάτα θα πέφτει σταδιακά και ελεγχόμενα