Ελένη K.

 

Τη διαφορά στο πώς αντιλαμβάνεται την αλλαγή το σώμα σου τη νιώθεις μέσα στην πρώτη βδομάδα.

Κάθε ραντεβού φέρνει αυτό το κάτι μικρό, σαν επιβράβευση, πως αυτό που κάνεις τελικά σα να δουλεύει…

Ακόμα και όταν δεν έχεις πέσει σε κιλά ξέρεις ότι θέλει λίιιιιιγο ακόμα υπομονή και αυτό το μισό/ένα κιλάκι θα φύγει την επόμενη φορά. «Μείνε κάτω από την μπάρα!» (για όσους θυμούνται…)

Μετά από λίγες εβδομάδες που το σώμα έχει αρχίσει να συνηθίζει τη νέα διατροφή έρχεται η πρώτη συνειδητοποίηση…. Ξυπνάς ένα πρωί και νιώθεις ΟΜΟΡΦΑ στο σώμα σου. Μια ΑΡΜΟΝΙΑ, μια ΕΛΑΥΦΡΟΤΗΤΑ. Νιώθεις καλά!

και η μεγάλη έκπληξη(;) – τουλάχιστον για εμένα- ήταν ότι αυτή η περίεργη νέα αίσθηση ήρθε με την συνειδητοποίηση ότι δεν είμαι καν κοντά στον στόχο μου… και ότι μάλλον ο υπόλοιπος δρόμος για τον στόχο που έχω βάλει δεν είναι τόσο κακοτράχαλος τελικά….λες;

Και όλα αυτά, τα πάνω και τα κάτω και τα δώσε και τα πάρε και δύο βήματα μπροστά μισό πίσω – γιατί και αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι- γίνονται με τη Γεωργία να είναι μια άψογη ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ.

Γιατί κακά τα ψέματα… το τιμόνι μάλλον εμείς το έχουμε. Αλλά η Γεωργία κρατά τον χάρτη, η Γεωργία καθοδηγεί και η Γεωργία μας αφουγκράζεται για να προσαρμόσει το ταξίδι στα μέτρα μας.

Ευχαριστώ Γεωργία,

Καλή μας συνέχεια….