Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Οι ανάγκες και οι προτιμήσεις μας δεν μπορούν να καλύπτονται από το ίδιο πρόγραμμα διατροφής.

Σε κάθε συνεδρία επικεντρωνόμαστε στους δικούς σου στόχους και επιθυμίες.

 

Δομή 1ης συνεδρίας: 4 Βήματα προς την επιτυχία

 

 

Βήμα 1ο: Ξεκινάμε με ένα αναλυτικό διατροφικό και ιατρικό ιστορικό καθώς και λιπομέτρηση. Έτσι, θέτουμε γερές βάσεις για μια επιτυχημένη συνεργασία.

 

Βήμα 2ο: Αναλύουμε τις προβληματικές συμπεριφορές και τα εμπόδια που υπάρχουν και σχεδιάζουμε μια ξεκάθαρη πορεία προς την επίτευξη των στόχων σου.

 

Βήμα 3ο: Στη συνέχεια αναπτύσσουμε μαζί το διατροφικό πλάνο που σου ταιριάζει. Λαμβάνεις επίσης αναλυτικές οδηγίες, συμβουλές, και συνταγές. Σε κάθε επόμενη συνεδρία θα γίνετε παράλληλα και διατροφική εκπαίδευση πάνω στον φυσιολογικό τρόπο διατροφής.

 

Βήμα 4ο: Στο τέλος της συνεδρίας θα φύγεις έχοντας περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι μπορείς να τα καταφέρεις, συγκεκριμένα βήματα και στόχους να ακολουθήσεις και το σημαντικότερο, βοήθεια και υποστήριξη σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού σου προς την επιτυχία.

 

Μπορείς να πάρεις μια ιδέα από τον τρόπο προσέγγισής μου Δωρεάν συμπληρώνοντας  το email σου

Σύντομα θα σου στείλω μια σειρά από βοηθητικά μηνύματα.

Βήμα βήμα θα ανακαλύψουμε μαζί τους βασικούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις και να διαχειριστείς το βάρος σου.

 

Τι ψάχνεις;

Διατροφική Εκπαίδευση

Πέρα από τα Όρια της Δίαιτας

Κλινική Διατροφή

Αθλητική Διατροφή

Εγκυμοσύνη και Θηλασμός

Εταιρική Συνεργασία

Online Συνεδρίες