Ελαφρύ, δροσερό και έτοιμο στην στιγμή!
Θα χρειαστείς:
- 1 πακέτο Πτι Μπερ Παπαδοπούλου (225γρ)
- 500γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 250ml (1 κούπα) φρέσκο γάλα πλήρες ή ελαφρύ
- 100γρ (7 κουτ. σούπας) ζάχαρη
- 50γρ (5 κουτ. σούπας) κορν φλάουρ
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι (ή λεμόνι)
Εκτέλεση:
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά (εκτός από τα μπισκότα) σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να βράσει η κρέμα. Συνεχίζουμε για άλλα 2′ το ανακάτεμα.
- Στρώνουμε σε ένα σκεύος τα μπισκότα, χωρίς να αφήνουμε κενά
- Αδειάζουμε από πάνω την ζεστή γιαουρτόκρεμα.
- Σπάμε όσα μπισκότα περίσσεψαν και πασπαλίζουμε το ταψί. Διατηρούμε το γλυκό στο ψυγείο.
Tip: Σερβίρουμε με την αγαπημένη μας μαρμελάδα που θα απογειώσει την γεύση του!
Θες λίγη έμπνευση ακόμα;
Ρίξε μια ματιά σε αυτό τον αρωματικό κορμό σοκολάτας και τα λαχταριστά τρουφάκια από τη Βραζιλία