Ελαφρύ, δροσερό και έτοιμο στην στιγμή!
Αυτό το γλυκάκι είναι ό,τι χρειάζεσαι για κάτι ελαφρύ και γρήγορο.

Γλυκό ψυγείου με πτι-μπερ και γιαούρτι
Ingredients
- 1 πακέτο (225γρ) Πτι Μπερ Παπαδοπούλου
- 500 γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 250ml (1 κούπα) φρέσκο γάλα πλήρες ή ελαφρύ
- 100γρ (7 κουτ. σούπας) ζάχαρη
- 50γρ (5 κουτ. σούπας) κορν φλάουρ
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι (ή λεμόνι)
Instructions
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά (εκτός από τα μπισκότα) σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να βράσει η κρέμα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για άλλα 2′ μετά το σημείο βρασμού
- Στρώνουμε σε ένα σκεύος τα μπισκότα, χωρίς να αφήνουμε κενά
- Αδειάζουμε από πάνω την ζεστή γιαουρτόκρεμα.
- Σπάμε όσα μπισκότα περίσσεψαν και πασπαλίζουμε το ταψί.
Notes
Διατηρούμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.
Για extra νοστιμιά δοκίμασε να το σερβίρεις με την αγαπημένη σου μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού.
Θες λίγη έμπνευση ακόμα;
Ρίξε μια ματιά σε αυτό τον αρωματικό κορμό σοκολάτας και τα λαχταριστά τρουφάκια από τη Βραζιλία