Έχεις ταλαιπωρηθεί με πολλές δίαιτες στο παρελθόν;

Αισθάνεσαι ότι κάθε φορά που ξεκινάς άλλο ένα πρόγραμμα διατροφής, πολύ σύντομα βρίσκεσαι σε αδιέξοδο;

Κουράστηκες από τον φαύλο κύκλο της δίαιτας αλλά δεν γνωρίζεις άλλον τρόπο να διαχειριστείς το βάρος σου;

 

Είμαι εδώ για να σου πω πως δεν είσαι η μόνη, δεν κάνεις κάτι λάθος, υπάρχει κι άλλος τρόπος.

 

 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιτάξεις “Πέρα από τα όρια της δίαιτας”. Να δοκιμάσεις έναν διαφορετικό τρόπο μείωσης βάρους, αυτή την φορά.

 

 

Τι είναι το “Πέρα από τα όρια της δίαιτας”;

 

Είναι μια μέθοδος με Διατροφικές και Ψυχο-εκπαιδευτικές Παρεμβάσεις για χρόνια παχύσαρκες και υπέρβαρες γυναίκες.

Η μέθοδος αποτελείται από 12 θεματολογίες. Το άτομο εκπαιδεύεται στον φυσιολογικό τρόπο διατροφής προκειμένου να αλλάξει τη στάση του απέναντι στο φαγητό. Παράλληλα ενισχύεται η αυτοπεποίθηση του και βελτιώνεται η εικόνα του σώματος του. Σκοπός του προγράμματος είναι η μείωση του σωματικού βάρους, αργά και σταθερά χωρίς το α΄τομο να αισθάνεται ότι είναι σε πρόγραμμα «δίαιτας».

Εκπαιδεύτηκα πάνω σε αυτή την μεθοδολογία στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών από την Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας και Ψυχοθεραπεύτρια, Νάνσυ Κακέτση.

Από τότε, πολλές γυναίκες κατάφεραν να χάσουν βάρος μαθαίνοντας να τρώνε φυσιολογικά αλλά κυρίως αγαπώντας το σώμα τους.

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για αυτό τον τρόπο προσέγγισης μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.

 

 

 

Είπαν για το “Πέρα από τα όρια της δίαιτας” :

 

Ευδοξία Υ.

Η εμπειρία μου με την Γεωργία ήταν από τις πιο όμορφες διαδρομές προς την ρύθμιση όχι μόνο των διατροφικών συνηθειών αλλά και της προσωπικής εξέλιξης. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο νιώθω σιγουριά και ασφάλεια για τις διατροφικές μου συνήθειες. Γεωργία, σε ευχαριστώ για την απίστευτη ενέργεια σου, την αμεσότητα σου για να μου μεταδόσεις τις γνώσεις σου και την υπομονετική στήριξη σου.

 

Έφη Κ.

Συμμετείχα στο πρόγραμμα “Πέρα από τα όρια της δίαιτας” κ ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου.

Όταν μου πρότεινε η Γεωργία να το δοκιμάσουμε επειδή επανερχόμουν πολύ συχνά σε εκείνη με σχεδόν τις ίδιες ανάγκες για απώλεια βάρους, προβληματίστηκα γιατί ήταν κάτι πολύ διαφορετικό απ’ ότι είχα κάνει εως τότε!

Όμως πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι το “Πέρα” ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό!!!

Πολύ γρήγορα αντί να εστιάζω σε νούμερα άρχισα να νοιώθω ότι η προτεραιότητα μου είναι να θρέφω ,ν αγαπώ κ να φροντίζω το σώμα μου!!

Βγήκα από παλιές νοοτροπίες ” Τι πρέπει να φάω”, “Πώς φαίνομαι” κ πολλά άλλα κ άρχισα να καταλαβαίνω “Τι θέλω να φάω” και πως νοιώθω!

Ουσιαστικά άρχισα ν αποκτώ μια υγιή σχέση με το φαγητό κ το σώμα μου!

Ευχαριστώ πολύ, Γεωργία μου!!!

 

 

Ευτυχία Κ.

Συνεργάζομαι με την Γεωργία κοντά έναν χρόνο και μπορώ να πω ότι η βοήθειά της έχει υπάρξει πολύτιμη στον τρόπο που αντιμετωπίζω το φαγητό και την υγιεινή διατροφή.

Μαζί κάναμε το Πρόγραμμα “Πέρα από τα όρια της δίαιτας”, το οποίο με έχει βοηθήσει να αλλάξω τη σχέση που έχω με το φαγητό και να καταλάβω τον τρόπο που λειτουργεί ο μεταβολισμός μου. Ακόμα, μέσα από τις συνεδρίες μας έμαθα πως να προσέχω το σώμα μου και να τρέφομαι φυσιολογικά και με βάση τις ανάγκες του οργανισμού μου. Τέλος, το Πρόγραμμα με βοήθησε να βελτιώσω την εικόνα που έχω για το σώμα μου και να αντιληφθώ πως οι νόρμες και τα social media συμβάλλουν στην αλλοίωση των υγειών και ρεαλιστικών προτύπων ομορφιάς.

Προτείνω αυτό το Πρόγραμμα για οποι@ θέλει να βελτιώσει τη σχέση που έχει με το σώμα τ@ & με το φαγητό και να εκπαιδευτεί σε έναν φυσιολογικό τρόπο διατροφής. Η Γεωργία, πάντα με θετική διάθεση, χωρίς καμία κριτική, είναι εκεί για να βοηθήσει και προσφέρει πληροφορίες και συμβουλές 🙂