Έχεις ταλαιπωρηθεί με πολλές δίαιτες στο παρελθόν;

Αισθάνεσαι ότι κάθε φορά που ξεκινάς άλλο ένα πρόγραμμα διατροφής, πολύ σύντομα βρίσκεσαι σε αδιέξοδο;

Κουράστηκες από τον φαύλο κύκλο της δίαιτας αλλά δεν γνωρίζεις άλλον τρόπο να διαχειριστείς το βάρος σου;

 

Είμαι εδώ για να σου πω πως δεν είσαι η μόνη, δεν κάνεις κάτι λάθος, υπάρχει κι άλλος τρόπος.

 

 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιτάξεις “Πέρα από τα όρια της δίαιτας”. Να δοκιμάσεις έναν διαφορετικό τρόπο μείωσης βάρους, αυτή την φορά.

 

 

Τι είναι το “Πέρα από τα όρια της δίαιτας”;

 

Είναι μια μέθοδος με Διατροφικές και Ψυχο-εκπαιδευτικές Παρεμβάσεις για χρόνια παχύσαρκες και υπέρβαρες γυναίκες.

Εκπαιδεύτηκα πάνω σε αυτή την μεθοδολογία στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών από την Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας και Ψυχοθεραπεύτρια, Νάνσυ Κακέτση.

Από τότε, πολλές γυναίκες κατάφεραν να χάσουν βάρος μαθαίνοντας να τρώνε φυσιολογικά αλλά κυρίως αγαπώντας το σώμα τους.

Η μέθοδος αποτελείται από 12 θεματολογίες. Το άτομο εκπαιδεύεται στον φυσιολογικό τρόπο διατροφής προκειμένου να αλλάξει τη στάση του απέναντι στο φαγητό. Παράλληλα ενισχύεται η αυτοπεποίθηση του και βελτιώνεται η εικόνα του σώματος του. Σκοπός του προγράμματος είναι η μείωση του σωματικού βάρους, αργά και σταθερά χωρίς το α΄τομο να αισθάνεται ότι είναι σε πρόγραμμα «δίαιτας».

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για αυτό τον τρόπο προσέγγισης μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.

 

 

Είπαν για το πρόγραμμα:

 

Ευδοξία Υ.

Η εμπειρία μου με την Γεωργία ήταν από τις πιο όμορφες διαδρομές προς την ρύθμιση όχι μόνο των διατροφικών συνηθειών αλλά και της προσωπικής εξέλιξης. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο νιώθω σιγουριά και ασφάλεια για τις διατροφικές μου συνήθειες. Γεωργία, σε ευχαριστώ για την απίστευτη ενέργεια σου, την αμεσότητα σου για να μου μεταδόσεις τις γνώσεις σου και την υπομονετική στήριξη σου.

 

Έφη Κ.

Συμμετείχα στο πρόγραμμα “Πέρα από τα όρια της δίαιτας” κ ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου.

Όταν μου πρότεινε η Γεωργία να το δοκιμάσουμε επειδή επανερχόμουν πολύ συχνά σε εκείνη με σχεδόν τις ίδιες ανάγκες για απώλεια βάρους, προβληματίστηκα γιατί ήταν κάτι πολύ διαφορετικό απ’ ότι είχα κάνει εως τότε!

Όμως πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι το “Πέρα” ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό!!!

Πολύ γρήγορα αντί να εστιάζω σε νούμερα άρχισα να νοιώθω ότι η προτεραιότητα μου είναι να θρέφω ,ν αγαπώ κ να φροντίζω το σώμα μου!!

Βγήκα από παλιές νοοτροπίες ” Τι πρέπει να φάω”, “Πώς φαίνομαι” κ πολλά άλλα κ άρχισα να καταλαβαίνω “Τι θέλω να φάω” και πως νοιώθω!

Ουσιαστικά άρχισα ν αποκτώ μια υγιή σχέση με το φαγητό κ το σώμα μου!

Ευχαριστώ πολύ, Γεωργία μου!!!